Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, November 12, 2012

Philea Resort & Spa, Ayer Keroh

Assalamualaikum.... 
 Lama sangat tak update blog sendiri..tup2 dah dekat penghujung tahun 2012..belek2 blog lain kawan2 dah yg ade baby..yg baby die dah pandai jalan..dah pandai cakap..yg b2b dah kawin..dah pregnant..alhamdulillah..sy belom ade rezeki lagi..alhamdulillah..dah setahun 8bulan kami berkahwin..cuma Allah belum nak bagi rezeki.. :) Oleh sebab harini nak feeling2 masih pengantin baru yg dah lama..nak update gamba pegi berjalan2 la..gamba2 tu sume dah lama..just nak share..perasan..tp nak share sbb tempat tu best!here we go~~~ 

 Philea Resort & Spa, Ayer Keroh Melaka
06.02.2012 - 07.02.2012

















serious sgt best!tp kami bermalam satu malam je la..xlarat kot nak bayar utk bermalam2..hihi..sctually kami pergi ni sempenan setahun anniversary yg lalu..;p..ok nnt kamu2 kalau nak pegi bolehla tengok2 kat website die ok..sampai berjumpe di lain update!hahaaaa..byebye!





No comments:

Post a Comment