Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Friday, June 17, 2011

Dinner Untuk Suami Terchenta :: Grilled Chicken Wing??ade ke??

Assalamualaikum... dah lame tak update blog kite...hehe..nak update pasal menu dinner untuk en. suami..hmmm..suke3!alkisahnye, semalam memang hari yang sangat bosan ok...since site office ku dah diroboh kab dimusnahkan dek kerana project pun dah handover!**sepatutnye happy la kan,.project dah handover tapi nape ntah.hehehe**mujur petang tu ade la aktiviti di mane director nak jumpe all engineers kat kompeni ni...hehe..xsangke la kami2 ni dah seniorita.lame juge dah keje, tp ade ke kelebihannye??hahahai!

petang, before balik umah tetibe je pikir nak masak dinner utk en. suami..alololoo..terus jalan ke tesco..mujur dekat kan...opis sementare kat basement 2.hari2 duk tayang muke kat mc donalds je.nyampah kot depa kat kite.hahaha...

sementare berjalan pikir3, nak beli ape. then pilih ::
1. marinated chicken wing **sebab drumstick dah habis** 2 ketul,
2. beli fries sikit,
3. beli brocolli sikit,
4. then nampak gravy sauce yg tinggal bancuh je ngan air panas.hahah...senang!

sampai umah, en. suami dah sampai dulu.aiseyyy...konon nak siapkan before die balik **mane tau kan die balik lewat ke** rupe2 nye die menang dulu.heh! sementare en. suami berkemas2 stor kami yg barangnye masyaAllah..masih berpintal2.haha...tolong2 die pasang rak kejap then i terus masak. kejap je...sbb sume bahan dah readymade.hauhauhauuu =)

ini die, grilled  chicken wing untuk santapan makan malam bersame suami terrrrrCHENTA!


yes!even xla sedap mane kan tp habis licin.hehee..lebiuuuuuu =)
(^o^)/

No comments:

Post a Comment