Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, June 6, 2011

Bila Buat Kerje Tapi Tak Serious!

Nak tau ape jadi kalau kite buat keje tapi tak serious?memang bahaye penyakit ni ye incik2 n puan2...haihh...

cerite mcm ni...hari jumaat haritu ptg lepas balik je dr keje terus balik my MIL hometown kat Melaka...best memg best...letih jgn cakap. nak cakap mcm mane lagi...i letih makan!asik2 makan...je. dari melake ke muar ke melake ke melake..dan akhirnye i kekenyangan...same jugak la ngan encik suami i tu...sampaikan die kate hari ni perut die penuh lagi. aik??hehe...bini die jgn cakap la..memg sgt rajin...rajin makan!hehe

ha...berbalik kepade topik asal..bende yg membuatkan i tak boleh fokus kerje hari ni adalah:
1. penat kot..mlm td sampai putrajaya kul 1..dari melake kul 8.30mlm..jem nak gile gaban z belah due!haa...amek ko..kan kene jem nape x bawak t\roti kannn...hehe

2. xde mood. memang manjang xde mood nak keje skrg. sbb?bace entry terdahulu.hahah

3. rindu ngan en. suami.haahha!sah!!memang la ko gedik kan jija..hehe..yela..dapat cuti 2hari ngan die kan..xdapat g honeymoon, dapat balik kg pun jadi la... ;)

ok...ni die keje2 yg xberpaedah yg i buat. tp yg bagusnye, i dah pandai edit gamba sikit2...yahuuuu!!

 haa...ape?ingat i tak boleh ade SETEM KAHWIN i sendri??hehehe
 gedik tak??agak2 en. suami bace ke blog i ni?? =p
everyday i love u... =)

okie dokie..nak balik lah!nak pindah umah baru..**umah sewe okehh** =)
dadaaaa

No comments:

Post a Comment