Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 25, 2011

Mode : Tak Boleh Belahhh :'(

Hari ni hari khamis. ye, hari khamis..so what?haha..pagi2 lagi mood okeh sgt2 la..mcm biase, sy memg sangat bersyukur mempunya seorang suami yg amat menghiburkan hati.pagi2 lagi die dah buat sy tersenyum..malah bukan tersenyum, tergelak boleh, tergolek boleh..mane tidaknye, kaki buli!hhaahah..tapi sy happy..ade je care die nak buat sy ketawe..hehe..

tapi,,lain pulak tibe di ofis..disebalik nye, ade yg tersirat dalam hati. arghhh...hati..jgn la ikutkan sgt..ikutkan hati kelak mati!kenape mesti ade sang hitam jika sang putih amat menyenangkan??ececeeehh..bermadah helah pulak kite...hehe..entahla...maybe sy yg terlalu ikutkan perasaan..atau sy yg terlalu ikutkan gerak syaitan?nauzubillah...ya Allah..kurniakan kepadaku iman yg teguh, sabar yg kuat..moge aku tidak tergolong bersama org2 yg tidak diredhai olehmu ya Allah...

Cube kite renung2kan sebab ape mood kite jadi xelok??
1. maybe sebab kite terlalu letih?yeke...betulke sy letih?kot la...mlm td sy buat kek coklat moist tempahan mama farisya untuk jualan sempena hari sejuta belie..hehe...try market nampak... ;p
2. maybe sebab kite pegi keje, tp xde mood nak keje..ehhh...tak la..xkan la nak berkepit ngan hubby 24jam..die pun rimas nnt..die pun nak keje jugak...hehe
3. maybe nawaitu kite salah. hmmm...cube sy pikr2 balik ape nawaitu mase kuar umah pagi tadi..oopppsss...lupe bc bismillah la tu...manusie2...syaitan jugak yg tepuk tangan...
4. niat tak nak carik rezeki yg halal mase masuk opis td?hmmm...lupe kot...sbb sy memg ade sedikit perasaan tak suke ngan boss sy ituuu...hahahaa...haaa...kan dah jumpe penyebab. so, mulai harini, ikutkan saje ape yg die suruh..tapi..hati berkate " die tu sgt bossy..suruh itu ,,ini,,jap2 tanye..mcm la kite tak tau buat keje,simple2 pun nak suruh kite jugak..byk issue yg penting kite xtau..sume bende die nak buat..kite disuruh buat bende yg remeh..pastu itu pun nak cek jugak..byk buang mase..kan best boss yg dulu..die percaye keje kite...die sgt memahami..hmmm...tu la kamu azizah!memilih kot..boss pun nak pilih..mcm la kamu tu best employee ever!pigi dahhh... ;p

ok. full stop!dah tau nape mood tak baik kan..bukan sehari...hari2 tau!asal masuk opis je terus mcm2 pikir. melalut2 sampai bende lain pun terlibat. itulah..pikir2kan ye..sendri mau ingat ye wahai diri sendri..hihihi...

orait...dah masuk lunch hr. tp xlapar pun...rindu suami. rase mcm nak balik masak lunch untuk die..nak lunch same2..tp apekandaye...sy di mutiara damansara...die di putrajaya..hehe..malam je la..

ehhh...jap2.nak promote sikit kek coklat moist yg mlm td buat..

boleh click SINI
dan boleh click SINI juge
SINI pun boleh click jugak!

hehehe...

till then.,bubbyee =)

MENARIK  HARI INI!!

No comments:

Post a Comment