Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 31, 2011

Mode : Cinta Di Mana-mana.. ;p pelisss lah!gedikk

Assalamualaikum...kawan2 semue..**cehhh..budget ramai yg bace belog kau la kannnn** hehehe.. ;)

hari rabu?hmmm...cepat eh mase berlalu..kan...xsaba nak balik kg hubby minggu ni..ehh?? =) nak tau cerite??ade cite sgt best **bagi i la kan..org lain xtau la..hehe

a. semalam en. suami sgt la baik hati **tapi memang sy sgt bertuah ade suami yg sgt baik hati itu...tau! hehe. i balik umah semalam xla lewat sgt...sbb kuar opis kul 5.15..**sorry boss, buat mase skrg memg i selalu balik awal..nak luangkan mase byk utk family.bulehh??sorryy** sampai umah dalam kul 6++..baru sampai gate je dah bau something!eh??en. suami tengah masak ke??huhuu...terharu+happy+sangat2 sayang+tak terkate..bukan je masak, baju pun dah siap bersidai..aduhai..mase ni rase nak nanges!yelaa...isteri die br balik, umah dah setel..kesian pun ade gak, sampai nye hati isteri die biarkan suami die buat sume..ehhh...bukan..bukan i yg sengaje biar die buat..tp i tahu, die sgt ikhlas dgn keje2 tu..jadi i kene ambik ikhtibar, n jangan amek kesempatan ke atas kebaikan suami i..so, paham2 la wahai diri sendiri ehh..**i love u so much abg!! muah1000x!!heheheeee




ok...yg ni tibe2 kuar dari tajuk. sad story :(
b. harini kene ade inspection utk check defects kat site ngan consultant...tp i dengar berite sedih, my architect mc lagi sbb bleeding.yeke?aduhaii...i rase mcm salah pulak sbb die mc just after the day we go through inspection at site..from basement b2 to level 3!fuhhh...adekah aku yg bersalah bwk die jalan site??ya Allah..mintak2 xde ape yg buruk berlaku kat die ya Allah....

ok la..nnt sambung balik. tibe2 out of ideass..
see ya! =)

cube click sini ya~



No comments:

Post a Comment