Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, April 26, 2011

R.I.N.D.U.

Assalamualaikum...

wahhh...bagus entry ku kali ni kannn...hmm,,,hrni dah genapla kite & en suami berkahwin "sebulan & 2 minggu"..hihihi.gedik tul la kauu.. =P . td bace entry dr SK...bace die punye cerite bilik pengantin n hantaran...cantikkk...suke sgt yg simple mcm tu kan..teringat plak bilik pengantin kite,,hehehe...dah berminggu xsempat balik..rindu bilikku..hhuhu..tp yahuuu...this week akan balik ke kg halaman..ceh!mcm jauh je kan..sbb en. suami dah setuju nak tido umah mak..yeay..yeay... =) suke gilerr derrr!!

dah tau dah balik ni nak buat ape.



ke 1. nak jumpe mak!rinduuuu!!!!!




ke 2. nak kemas bilik. barang2 hadiah yg banayk tu..tengkiuuuu sgt2 utk semua!hehe..oops!xde plak gambo hadiah.hihihi..gamba kepale katil je la eh! ;p




ke 3. nak bace balik buku tetamu kami..besttttt...

ni amek dr FB geena!tq dear! =)




ke 4. nak amek gamba canvas yg hrtu tempah ngan the perfect canvas tu..hihihi...nnt leh gantung kat umah sndri! yeay!

ni dia meja guess book yg sempoi itu!anak2 buah ku paling exited!nnt kite upload gamba guess book. jgn xcaye,,maher zain n sharifah aini pun ade sign! **pssttt actually adik kite menyamar..konon artis dtg..ceh!!

gamba time mude2 dulu..hihihi...




hmmm...xsabar tau!plishhh lah!actually balik nak g umah kenduri kawin...hehehe...umah jiran merangkap nenek sedare yg Comel!n umah kawan kite yg kat jalan kebun tu...tahniah syima..insyaAllah, xde aral melintang kite dtg tauu =)

hmmm...memang xde idea nak tulis...ok..till then!dadaaaaa =))


No comments:

Post a Comment