Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, February 28, 2011

Canvas untuk wedding???

Assalamualaikum! huhu =D

saye ade satu cerite!haaa...nak tau?sy dah ter'order' canvas utk my wedding nnt..hehehe...sbnrnye dlm kepale otak ni nak buat mcm2...tp last minute, bile en. fiance xnak amek pre-wed, keciwa sikit..tp its ok..dah bangkit dari kekecewaan itu..hehe..,.dalam diam, amek gamba ntah ape2 yg dulu2 tu..**xla dulu sgt, mase wedding linawaty tu je**..bg kat the perfect canvas ha...siap dengan art stand lagi tu...hehehe...

nak try??gi la tengok kat situ..murah tau.. =)

.
.
.
.
.
.
.
.
.
.



n this is mine!!!!! The Perfect Canvas =)

Friday, February 25, 2011

SEDETIK LEBIH

SEDETIK LEBIH

Setiap nafas yang dihembus

Setiap degupan jantung

Aku selalu memikirkanmu

Dalam sedar dibuai angan

Dalam tidur dan khayalan

Aku selalu memikirkanmu

Ternyata ku perlukan cinta dari dirimu sayang

Barulah terasa ku bernyawa

Kasihku…ku amat mencintai kamu

Kerana kau beri erti hidup

Ku kan terus mencinta sedetik lebih selepas selamanya

Di kala penuh ketakutan dengan badai kehidupan

Ku bersyukur adanya kamu

Biarlah kehilangan semua yang dimiliki di dunia

Asal masih adanya kamu





>>>>sukee!!!! ;)<<<<

Undangan Ke Majlis Kesyukuran =)

Assalamualaikum...

Alhamdulillah...masih dikurniakan sehari lagi untuk bernafas di muka bumi Allah... :)
harini, rase tenang, rase syukur..segala masih berjalan dgn lancar, cume kdg2 tu tergigit jugak lidah..hehe =)..

insyaAllah...lagi 14hari status i pun akan bertukar jadi puan..haha..seram2 sejuk pulak nak menanti hari tu kan..so dikesempatan ni, nak bgtau la..n nak menjemput semua utk hadir ke majlis sy pada 13 mac 2011 (Ahad), bertempat di Kg. Sijangkang...**sile scrool ke bawah utk melihat map okehh... ;p ingat tak, haritu i ade upload pasal kad kawin yg i DIY kan tu??hehe..itulah kad die.. ;p

Sekarang ni memg sgt gigih utk menyiapkan senarai jemputan, mane yg nak dijemput..mane yg nak di pos..hehe...rase mcm dah prepare awal...tp xsiap2 jugak..nak last minute gak kan....tp don't worry..sempat...sempat... ;p

okehh...jgn lupe, kalian dijemput hadir tau..xkisah la followers ke...silent readers ke...n doa dari kalian sy amat hargai..n juge mudah2an...Allah permudahkan urusan kite di dunia n di akhirat nanti..insyaAllah... :)
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
hahaha...nak jugak 'interprem' muke sndri dulu..n my future roomate ;p ishhh...malu pulak!
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.




InsyaAllah...dengan doa restu dari semua, akan dipermudahkan lagi n mudah2an majlis ini akan diberkati Allah SWT n berjalan dgn lancar..amin... :)


>>jija<<

Wednesday, February 23, 2011

Cubaan - kek harijadi utk anak2ku..

hehe...hari tu, cube2 buat cake utk anak2 ku..sebab anjang xsempat nak beli hadiah,,xoun maybe sebab anjang kedekut nak kawin???oh tidak...xtau nak beli hape. korang dah besau panjang.nak teddy bear kah??hahaha...so, hepi belated besday to danial hakim & Nurfazliyanna...utk yang lain12 tu...sorry2 sgt222...sbb anjang xde buat ape pun tuk korang...tp, pecaye la..anjang sayang sume14!***14x sbb 14 org**heheee...ni die cake die..taraaaaa
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.





ok...thats it! just want to say how much i love u...along, angah, abang, danny, abg adan, jeeha, adam, ajiq, kaseh, syami, zafran, dek yeen, ain, awisy...n more to come! ;p teheeeeee =D

yang kiut miut :: anjang ::

Tuesday, February 22, 2011

17 DAYS TO GO~

A. B4
Kursus Kahwin - ok!
HIV Test - ok!
Surat Akuan Bujang
Borang Kahwin
Imam Nikah
Kad - sedang di 'distribute' =)
Guestlists - ade la...ade yg xterlist... ;p


B. NIKAH
Date & Time - ok!
Venue - ok!
Baju - May May TPG - to collect Feb!
Makeup & Accessories - Kutik Andaman. booked.ok!
Veil - lina!huhu
Pelamin Mini - Tinggal nak deco2 jew.. ;)
Alas Nikah - done! DIY =)
Photographer - booked! Mack EF Studio
Jamuan makan mase nikah - aunty2 ku,,uncle2 ku,, =)
Lepas nikah Outdoor - bakal suami xmau..huhu ;P


C. BERSANDING
Date & Time - ok!
Venue - ok!
Baju BErsanding - Kutik Andaman. booked.ok!
Accessories - Kutik Andaman. booked.ok!
Pelamin - Kutik Andaman.booked.ok!
Photographer - booked!Mack EF Studio
Gift for VIP - 98%
Gift utk anak2 comel? - YTD (sis Lin, dah ok kan?u belanje kan?? =))
TQ tag - done!
Baju family - in progress....masing2 dah siap belum..???
Decor utk bilik - 90%
bunga pahar - 50% dah, kak ujie sponsor!TQ:)
50% by me, belum beli =D
bunga manggar - 90%. tinggal nak cucuk2 je :)
Kompang - booked!tq mr. fiance ;p


D. BERTANDANG
Date & Time - ok
Tempat penginapan - Umbai Homestay! =D
Baju utk bertandang - dah. simple je ;p
Kasut - ok!
Accessories - TBA. yg lain2 dah.


owhhhh...apekah lagi...???grrrr

Monday, February 21, 2011

Mood - sedih la pulak...

seram pulak kire2 harini kan...rase mcm dah setel tp mcm2 belum setle rupenye...makkk..tolong2..

time2 mcm ni kan, sgt2 terase ketiadaan arwah abah...kalau la abah ade kan bagus..kan senang..mak pun xla hr2 susah hati...sape nak hantar mak ke sane...sape nak hantar mak ke sini..tunggu abang2, kakak & adik yg free je..nak harapkan bakal pengantin yg gile kan kerje mcm i ni sampai ke majlis pun xfree2..kesian mak...tapi ape bleh buat, xkan i nak mc kot?mesti la..kene jugak ni..**terpikir2 minggu ni nak amek cuti tipu plak** dah le setahun cume 14hari je cuti kan..kahwin dah amek seminggu, tinggal seminggu...pastu keje sampai lebam la.harap2 bakal suami faham :(

teringatkan mak, kesin sgt2.,sume nak fikir sndri..hrtu balik ckp kat mak, "mak, kalau arwah abah ade kan mesti sume dah settle kan.." mak pun jawab.."mak pun pikir mcm tu jugak"..hmmm...sedih plak mood aku tibe2...Ya Allah..kau limpahkan rahmat ke atas arwah abah..ampunkan dosa2nya...Al-Fatihah.