Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Monday, January 24, 2011

Friday, January 14, 2011

veil

masukkan gamba je dulu..hehe..percubaan men'DIY'kan veil untuk majlis bertandang...hehehe

Saturday, January 8, 2011

Serious!!

Serious!i memang rase nak berehattttt.....sgt3!letih.penat.sangap.malas. semua perasaan ade sekarang okay,..xtau mcm mane nak luahkan.keje memang la penat...sekarang pun masih di ofis..tp curik2 mase, xsaba nak tunggu pukul 5 nak balik umah...tapi masalahnye punch card kat site office ni lambat 30mint!owhhhh...seminit ku rasekan setahun dah!huaaaaaa

mode: sangat supe duper lazy!

Monday, January 3, 2011

happy!

hehehe...yeayy..d dah sms sy..;p
mood sgt hepi skrg!
hilang sume even sy sgt tertekan dgn tekanan kerje n tekanan utk persediaan kahwin..fuhh!
OP dah tanye, bile nak meet up n discuss, but i really dont have much time now!byk sgt bende nak settle,sabtu ahad pun xdan, then mr. fiance pun sgt busy skrg..hiihi**ps.luv u d!** haha..sgt gedik la kau ni jija..bweekkk!