Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Saturday, December 4, 2010

ye. saye memang seorang yang pening!

huhu...entah ler...mcm2 nak pikir.kejap tu dah confirm. then suddnetly nak tukar...boleh tak...??haihhh...tu le problem seorng yg bername azizah ni tau!dah xtau nak komen ape lagi dah. sume org sekeliling die mesti pening dgn die ni kannnn....bile bukak blog2 mereke2 yg sdg gigih buat preparation, mule lah i rase gelabah tahi ayam..haha...eh, betul ke haku ni...betul ke dah ready? betul ke sume dah siap?betulke pilih tu..pilih ni...beli tu..beli ni...sume dah terumbang-ambing..lorrrr,,,pening2...

smlm dah pakse teman baikku temankan i pg ke jalan tar..dah tibe sane, lai yg nak dicari...lain yg dibeli...x ke bengong tu...hehehe...haihhh...i memg slalu buat org lain tension kannn...so sorry my dear best frenn ;p..promise!next time i xbuat lagi ehhhh...

ok.then pikir balik ape yg patut kene settlekan secepa mungkin!photographer!nak confirm nihhhhh
:P

No comments:

Post a Comment