Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 26, 2010

Preview ~ simple preparation

bace2 blog org, tibe2 mcm nak share jugak la kite punye simple preparation...tp byk org tolong buatkan la...i byk mase keje je..hahahaa..mane tak nye, keje hr2 balik dah malam..sabtu ahad sure keje..2mgu sekali je ahad leh cuti,..huhu
okok..ni die...hehe..mcm x surprise pla..tp mcm nak share pulak!haiihhhh... ;p



yg ni belum siap la tapi...hasil bantuan kak lin, kak ngah, kak ujie, jim, anak2 buahku..mak..dll lah!hehe...aku buat sikit je...dieorg yg byk buat..nnt dah dekat2 aku upload gamba yg full okehhh....skrg hint2 je..hehe..yg ni gift utk vip..buat dlm 300 je la..xlarat nak buat nnt.... ;) small jar tu i beli kat ikea..huh!mentang2 project sblh ike je, kalau boleh hr2 nak melawat ikea tu...sampai nak muntah.hehe..then nak buat kelainan katenye,,nnt tengoklah dalamnye...diisi ngan ape ye...???? ;p

jap3...nnt sambung balik la okehhhh

No comments:

Post a Comment