Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 26, 2010

Kad kahwin ku.. ;p


Bercerite pasal kad kawin, hehe..org lain kan senang kan kalau kad tu kite order je,,xla susah2kan diri...tp i lain plak. memg bab2 susah2kan diri tu memg suke sgt la...kdg2 bende yg senang, akan ku rumit2kan...hehehe...mr fiance n kawan2 sume pun dH sedie maklum ngan i...huhuhuhu...tapi, kan bend e tu kalau kite buat sndri kan sgt la puas hati kan even xla secantik or segah mane...heheh..kan..kan..kan...

okok...ni die kad kahwin diy i tu...
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..
..

hehehee... yg ni br testing gune kertas biase...**buat diam2 dalam opis time krismas haritu...hehehe...keje2 curik nih!**.... pasni xsaba nak buat n pasang ribbon plak kat kad kawin ni...i mintak tolong abg alang i printkan...hehe...nak jimat saje kan.... ;p
~jija~

2 comments:

  1. omg jij..da ada sample..nice lah..i pnya t'tangguh lagi ni..aiyayaya cuak pulak..

    ~kakakokie~

    ReplyDelete
  2. huuhu...i ingat lagi u punye dah siap..i pun sampai hrni belum print lagi..asik tangguh je..tu pun dah 2,3 x design..sbb nak print sndri susah..last2 sekali buat gune mic publisher baru menjadik..dr menegak jd melintang...haaahhh...asal jadik sudah...heheh ;p

    p/s: chaiyok2 cik nad!kite dah tinggl 2months ++ je ni...seraaammmm

    ReplyDelete