Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Sunday, December 12, 2010

itulahhh...

As salam...huhu...itulahhh...entry i memg slalu xbest kan..hehe. mcm best gile sbnrnye sbb dapat cuti 2 hari..yeaayyyyy..hmmm tu la nasib org yg bekerje mcm i kann...susah plak dapat cuti..dpt cuti 2 hr mcm heaven gile..~Sabtu - cuti Birthday Sultan Selangor. Ahah - sbb last sunday dah keje, so this week my turn to cuti!

tapi itulahhhh...hehe..disebabkan cuti yg agak panjang ni *bagi i je la...utk org2 yg dah biase cuti setakatsabtu ahad tu xde makne kannn...;p** my sister2 yg dah exited gile bile i nak kawin ittew dah siap2 buat schedule..so memg la cuti i ni penuh dengan aktiviti tanpa sikit pun dibazirkan oleh mereka!huhu...**baru ingat nak p dating ngan mr. fiance ;p**

sabtu - dari pagi lagi dah kuar ~kak lin, kak ngah & kak ujie~..puas betul jalan n puas betul kuarkan wang2 yg ade..huhu...dari cari bunge telur + goody bag + baju tema family + room decor + mini pelamin utk nikah punye deco + etc..from the small2 things to the big2 one!petang balik, leh sambung lagi pg then sampai umah dah kul 9mlm...fuhhh!letih gilos..bley x mlm tu i pengsan xsedarkan diri sampai pagi.huhu...gare2 berjalan, panas, ramai org = migrain pun tibe..

sunday - biase la kan this week memg busy ngan pengantin di sane sini kan,,,so pg td *consider dah tengahr* pegi wedding my fren, then wedding 2 pupu plak..*rosak program diet ku kannnn*hehehehe...balik dr wedding, ingat nak curi2 kuaR G jalan, tp sambung buat door gift..then tinggal 10% je lagi yg belom settle...hehe

sbnrnye tibe2 rase mcm gerun gile bile tgk brg2 tu mcm ade je yg xcukup lagi...another 90 DAYS to go je tau!..ape lagi ehhh....hmmm...ok la..insyaAllah..moge semua berjalan dgn lancar hendaknye..amin...nak tido, esok kene keje tau!harap2 dapat mimpi mcm mane nak tambah pendapatan..hikhikhikk...

dadaaaaaa ;p


No comments:

Post a Comment