Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, December 28, 2010

Bantal untuk mini pelamin nikah - diy

-->>untuk pelamin nikah...

kan haritu i dah bgtau kan...disebabkan pelamin i nnt kat khemah je, so kene la buat mini pelamin untuk majlis nikah hari sebelumnye....sume barang2 dah beli, tinggal nak carik bunge2 je...***mane nak carik bunge yg banyak, cantik n murah eh??***


hmmm...last day mase pegi beli set untuk bilik tidur, nampak la satu tilam ni...(utk baby)..murah je sbb tilam kekabu n agak besar...**kalau ade baby leh pakai sampai umur 5,6 tahun agaknye..hehehe**..harge die after memakse tuan kedai bg diskaun jadi rm20 je.haha...pastu org kedai tu ckp la.."aik, baru mau kawin sudah siap2 beli tilam baby ka.."hahaa...suke i la..;p


malam tadi, balik keje dah dekat kul 8 baru sampai umah.hmm...mcm biasela..mesti lambat kan..tu la nasib si "pekerja tapak binaan"..hehe..dan2 mlm td nak jugak buat hiasan sarung tilam tu...nak dijadikan cerite, mesin jahit mak dah rosak..so kene la jahit tangan. gigih x....hahhaha...sampai pukul 1++pg baru i stop. belum siap lagi tapi memikirkan hari esok untuk bekerje... ;p



haaa...ni die tilam baby tu...n bahan2 untuk digunakan.. ;p



hmm!dah siap pun jahit sampai tercucuk2 jarum tangan i tau..haha

baru pasang 2 butang...i dah mengantuk gile..sambung next time!heheee

tapi...tadi mak call :-
1. kak...bile mak pakai cermin mate baru nampak jahitan tu teruk betul..kihkih ;p
2. kenape butang tu rapat sgt...jarakkan lagi 3inch la baru cantik..

malam tadi jima komen:-
1. render tu xsesuai la jija...beli la kaler silver ke...xmenyerlah langsung...

hahaha...actually, mase beli render tu i ingatkan kain tu kaler silver...lupe plak yg beli kain kaler light purple..xpela kan...kalau agak2 xcantik bukak je la nnt...n i xkisah pun mak n jima komen..kan membine tu...mak kate xpela..janji ko suke..kalau mak, malas la nak jahit dah la gune tangan...hehee... ;p

No comments:

Post a Comment