Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 20, 2009

Destinasi Bajet..

Teluk Batik
Date : 10-12 April 09

Salam..hoho..(^o^)/

Lame dah nak upload gamba2 mase bercuti ke Teluk Batik 2 bulan yang lepas ni. tapi mase asik cemburu ngan aku jew..ceh ayat tak hengat..hahah..so entry kali ni nak share sikit2 je photo2 mase kat sane tuh..actually, perancangan awal patut nak ke Sungkai Hot Spring jew..alih2 last minute yang tak berape last tu destinasi bertukar di atas sebab2 tertentu..cuti2 ini di taja oleh diri kami sendiri bersame2 abg ude, kak ujie n anak2..hoyeay!!!cuti2 malaysia...(*dalam nada lagu cuti2 malaysia)lalala..huhu~


(^o^)/ hoyeay!!! ~jija~

No comments:

Post a Comment