Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Wednesday, May 13, 2009

95HAT Project

Salam..

Entry kali ni nak share ngan sume memori2 yang masih lagi berjalan sepanjang aku join this project..construction of Hospital angkatan Tentera Kuala Lumpur, located at section 2 Wangsa Maju..dengan keluasan berape hectar ntah lupe plak..hehe..dengan mempunyai sebuah bangunan hospital, sebuah klinik kesihatan, dan lain2 bangunan untuk nurse, bachelor barrack, medical depot, dll (total 18 building). Aku start with this project on January 2008. skg dah kire2 1 1/2 yrs la..boleh tahan gak lame ni. tapi i join dah final2 la..construction pun dah tinggal sket2 je..skrg ni defect work la sbb still belom hand over..hermm...bile la nak hand over ni..byk sgt inspection..utk cpc la..ngan jp&p la..tp banayk gak bende yag aku dapat belajar kat sini. alhamdulillah..herm..nak share kat cni gamba2 kenangan kat 95 Hospital Angkatan tentera..weehuuuu ;p



gambar2 ni during hari raya celbration kat site office..time ni ramai lagi kat cni..skrg tggl beberape org je..hhuhuu..sedeyyy :(



~jija~

No comments:

Post a Comment