Nuffnang Ads

Mohd. Razib & Azizah

Daisypath Anniversary tickers

Tuesday, May 26, 2009

2 Days 1 Night :: Zoom Pahang

Salam... **wink**


Last 2 week pg wedding Azian@yan kat Temerloh..(**pg wedding lagi kew??..heheh)..sebenarnye perjalanan yang tak terlalu dirancang. actually memg niat just nak pg wedding je. tu pun mule2 just me n bed. zura xmo ikut..segan katenye sbb not really close n know azian. pujuk punye pujuk, akhirnye kaki pujuk si jija ni (aku le tu) berjaye menggunakan taktiknye memujuk zura untuk follow us..haha..(ketawe syaitan..hehe). wedding azian hari sabtu, 16 May 2009. siang2 lagi dah jumpe bos cakap nak 1/2 day untuk sabtu tu..so dapat la 'mengulo' separuh hari. siap2 kat opis je tu..hahaha..

Sampai Temerloh, majlis hampir selesai. terserempak ngan ISSB gang from TA project yg attend wedding Azian. jap je kat sane..makan n bergamba sebarang sekeping due je. pastu perjalanan kami pun diteruskan... mula2 tak tau nak pergi ke mane. tp kerete aku yang dipandu oleh bed tu pun bergerak menuju ke Kuantan..Bed ni pun bijak gak kalau bab2 berjalan ni.siap2 die bekalkan baju untuk aku. zura pun dah dipesan awal2 untuk bawak baju..

..Depan Masjid kat Kuantan.. ..Bed & Zura..Pantai teluk Chempedak!

Mula2 sampai kat teluk Chempedak..Jangan tak tau kitaorang siap tengok map u...hahaha..bak kate pepatah 'Teluk Chempedak pantainye bersih...' eh tu lagu ke ape? ape2 je la...ramai giler orang kat ctu..survey2 tempat berteduh di malam hari mcm tak jumpe je.. so dengan berkias2 bahase jija pun cakap le 'ape kate kite dah alang2 sampai sini kite pegi je la ke Cherating..'hehe..walaupun pd mulenye zura dah sound dah 'cherating tak best sangat la..' tapi disebabkan oleh ketaksuban jija yang jakun belum pernah sampai tu..akhirnye kami bertige sampai ke destinasi yang di idam2 kan oleh si jija..hahah..

..Teluk chempedak ~ nice view ..x mcm kat s'ngor.hahaha

Kami bermalam di Residence Inn..tapi bukan di tepi pantai la..hehe..its ok and memang sangat la selese dan bergembire kami di sane. satu malam tu memg tak cukup..mujurlah kewarasan masih ade sbb dalam kepale ni ingat "esok ade timbalan menteri nak dtg site..kene keje gak ni"..kalau tak pasti dah cuti..huahahah...rase2 mcm nak dtg sane lagi tp nak duk hotel ctu la..best..sgt2..dapat merehat2kan badan..release tension..lupe jap yang keje dalam office tu melambak!hahaha..



Ermmm..nampaknye tu je la yang dapat aku kongsikan kat cni..haha..enjoy these pictures!!

(^o^)/ yippiee!!!

~jija~

2 comments:

  1. fifacute_2004@yahoo.comJune 7, 2009 at 6:39 PM

    hehe.. bestnyer jija..puas ko berjalan n merantau dgn kengkawan ek. paper pun.. aku nak ucapkan thaks bebanyak kat ko, zura, bed and boy coz datang ker majlis perkahwinan aku nun jauh kat kluang pada 2mei09 tu ek..

    ReplyDelete
  2. belum abes pusing lagi la..nnt2 nak jalan lagi.no problem..sbb kami memg suke g kenduri kawen..hehe..semoge bahagie kekal hingga ke akhir hayat..amin..

    ReplyDelete